top of page

TAPED is trots!

Taped kijkt terug op 'n enorm geslaagde Pop Up Weekend Expo! Met veel aandacht op OogTV, meer bezoekers dan verwacht, prachtige optredens van Baukje Schaafsma, Harm Wierda, Bert Hadders en als verrassing ook nog Beno Hofman en.... er is zelfs kunst verkocht!

Dank aan alle kunstenaars: Anneliet van Beelen, Marja Hagenauw, Bente Westerhuis, Faisel Saro, Lieselot van Damme, Oscar Venema, Ruurd de Jager, Rosa Everts, Sander Wiersma en Mirjam Offringa. Ieder leverde of maakte zelfs op eigenzinnige en unieke wijze kunst op de titel 'Buiten is het Koud'. Dank aan WinterWelVaart, dat we mee mochten varen op de bekende Kunstroute. Dank aan de eerder genoemde artiesten, die nieuwe bezoekers over de drempel trokken. Dank vooral ook aan Peter ter Braak, die zijn kunsthandel een weekend lang ter beschikking heeft gesteld en daarmee alle deelnemende kunstenaars en artiesten een platform gaf. Dank aan OogTV, die een prachtig item maakte, waardoor het Groningse publiek alvast een preview zag. Voor wie de uitzending op OogTV heeft gemist, kan dat hier terug zien:

Dank, dank, dank!

Featured Posts
Recent Posts
Volg meer nieuws via:
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
Search By Tags
bottom of page